Online Marketing voor Via Direct

Sinds 2004 is Via-Direct als onafhankelijk specialist met veel ervaring in kantoormeubelen gestart met de webshop Via-Direct.nl. Niet snel daarna volgde de dochterorganisatie KitchenettesDirect.nl. De naam Via-Direct staat voor levering direct vanaf de fabrikant. ‘Via‘ is latijn voor ‘weg’, dus de directe weg (via-direct). De kracht en de unieke formule van Via-Direct.nl heeft alles te maken met het ruime online assortiment kantoormeubelen en de mogelijkheid deze te bezichtigen in de showroom in midden-Nederland. Daarbij hanteren zij een persoonlijke aanpak en werken zij servicegericht. Door goede afspraken te maken met fabrikanten en leveranciers kunnen zij de producten voordelig aanbieden en snel leveren.

Opdracht

Het bedrijf groeit door en ze hadden daarom een specialist nodig op het gebied van Online Marketing die uitvoerende werkzaamheden kan oppakken maar ook strategisch kan meedenken. Er moest een nieuw platform gebouwd worden en daar moest alles aan gekoppeld worden zodat dit een groter succes kan worden.

Uitvoering

We zijn aan de slag gegaan met een herstructurering van de campagnes om goed inzicht te krijgen in wat er draait en waar winst te behalen is. Helaas kwam de corona tijd voorbij waardoor we moesten schakelen en hier aanpassingen in moesten doen om mee te draaien met de economie en met bedrijven.

Op dit moment zijn we nog steeds druk bezig om de volgende slagen te slaan: uitbouwen van campagnes na livegang van het nieuwe platform en de strategie herzien waar we ons op focussen. Elke dag is weer een verbetering mogelijk en zo gaan we ook vooruit.

Wat Via Direct over mij zegt:

 

Slide 1

“Allround online specialist die vooruitdenkt. Bekijkt nieuwe mogelijkheden en adviseert hoe je deze in je organisatie kan implementeren. Daarnaast snel resultaat. Altijd bereikbaar en strakke planningen!”
Olav van der Borg
Via-Direct
Jarno Mossou

Jarno Mossou – Online Marketing Freelancer

Als Freelance Online Marketeer help ik bedrijven met hun online marketing activiteiten. Ik heb altijd een ondernemend karakter gehad en wil bedrijven en mensen helpen met groeien. Ik kijk verder dan online marketing omdat ik op die manier het beste organisaties kan helpen!