METEN IS WETEN!

Hoe zet je mij in voor Google Analytics?

  • Analyses
  • Inzicht

Google Analytics is een krachtig data en analyse systeem als je weet waar je moet kijken en weet hoe je hiermee om moet gaan. Ik heb in de afgelopen 10 jaar bijna dagelijks in Google Analytics analyses gemaakt en weet dus precies waar wat zit en hoe je dit kunt en moet gebruiken. Ik kan je helpen om deze tool te begrijpen door middel van een training of door je te helpen met analyses om meer uit je bezoekers te halen.

Soms kan ik je met een paar kleine tips al een heel stuk op weg helpen en daar is het gratis advies gesprek ook voor. Ik kan dan inzicht krijgen in wat jullie wens is en kan daarbij kijken hoe ik jullie daar het beste mee kan helpen. In sommige gevallen kun je hier met klein beetje hulp zelf mee aan de gang. Er is geen standaard advies omdat iedereen anders is.

Daarnaast kan ik ook een specifiek dashboard voor je maken in Google Analytics of in Data Studio om op die manier een makkelijk inzicht te krijgen in je cijfers. Laat mij je helpen!

Wil je een Gratis Google Analytics advies gesprek?

Ik werk voor:

Jarno Mossou

Jarno Mossou – Online Marketing Freelancer

Als Freelance Online Marketeer help ik bedrijven met hun online marketing activiteiten. Ik heb altijd een ondernemend karakter gehad en wil bedrijven en mensen helpen met groeien. Ik kijk verder dan online marketing omdat ik op die manier het beste organisaties kan helpen!