Online Marketing voor Spruit

Door Spruit: De clichés zijn waar: wat worden ze snel groot! Heb je eindelijk het flesje geven onder de knie, is het tijd voor het eerste vaste hapje…. Wat? Hoe? Wanneer? Precies, dat hadden wij dus ook.
Eenmaal struinend door de supermarkt kwamen we er al snel achter dat de opties voor gezonde, verse kindervoeding zeer beperkt zijn. En dat de keuze die je hebt, alles behalve het water in je mond doet lopen. Laat staan voor jouw kleine.
En hoe zit het eigenlijk met houdbaarheidsdata die tot over ruim één jaar gaan? Dat kan alleen als er heel veel extra in zit, wat er niet in thuis hoort.
​Wijzelf zijn liefhebber van goed en puur eten. En dat willen wij ook voor onze kleine spruiten. Maar dit is vaak lastig in combinatie met een druk leven. Het is goochelen met de tijd die je hebt. Laat staan om elke dag een verse maaltijd te bereiden.
Zo is SPRUIT geboren. Gezonde, voedzame babyvoeding gemaakt van verse ingrediënten. Voedzaam en puur. Zonder extra poespas. Voor jouw kleine spruit. Om op te groeien en te bloeien tot een echte meneer of mevrouw. SPRUIT helpt jou hier een klein handje bij.

Opdracht

In 2018 kwam Iris van Spruit bij mij met de vraag of ik haar advies kon geven over online marketing. Ze waren een startup die langzaam steeds groter werd en wilden ook de online marketing professioneler aanpakken.

Uitvoering

Het voornaamste werk ligt nog steeds bij Spruit en ik assisteer waar nodig is. Ik heb Iris trainingen gegeven, strategie opgebouwd en haar via mijn connecties aan de juiste webbouwer gelinkt die hun een stapje verder kan helpen. Inmiddels worden de dagelijkse werkzaamheden verricht door haar en haar team en hebben wij om de zoveel tijd een meeting om de gehele strategie van Spruit te bespreken en te kijken wat de volgende stappen zijn.

Wat Big Green Egg over mij zegt:

 

Slide 1

“Jarno is een specialist op het gebied van online marketing. Het is erg fijn om met hem samen te werken. Hij is erg flexibel, proactief en komt met goede ideeën om de online resultaten te optimaliseren.”
Jeanine de Vos
Big Green Egg
Jarno Mossou

Jarno Mossou – Online Marketing Freelancer

Als Freelance Online Marketeer help ik bedrijven met hun online marketing activiteiten. Ik heb altijd een ondernemend karakter gehad en wil bedrijven en mensen helpen met groeien. Ik kijk verder dan online marketing omdat ik op die manier het beste organisaties kan helpen!