Online Marketing voor Big Green Egg

Zonder drive kom je nergens. Die van Big Green Egg is om zoveel mogelijk mensen te inspireren en laten genieten van de pure en eerlijke smaken die de natuur ons biedt. Laat een mooi stukje vlees, vis of groente langzaam garen op de EGG en verbaas je over die onovertroffen, karakteristieke geur en smaak. Dit is kwaliteit van leven.

De Big Green Egg is met recht een uniek product. Iedereen die er een gerecht van proeft, valt als een baksteen voor de ongeëvenaard lekkere smaak.

Big Green Egg opstelling

Opdracht

Big Green Egg kwam met mij in contact omdat ze iemand zochten die kon assisteren bij het opzetten en optimaliseren van hun Google Ads campagnes voor Nederland. Waarbij alle onderdelen van Search, Display, Video en Remarketing terug moesten komen om voor Big Green Egg nog meer naamsbekendheid te creëren en de dealers te helpen om de verkopen te stimuleren.

Uitvoering

We zijn aan de slag gegaan om in Nederland alles breed op te zetten met een specifieke targeting op de doelgroep. Uit elke campagne halen we informatie om de volgende campagne weer verder te optimaliseren en de resultaten zo goed mogelijk te krijgen. Met in het achterhoofd dat we de juiste doelgroep willen aanspreken en op die manier content leveren aan mensen die ook aansluiten bij de doelgroep van Big Green Egg. Ondertussen hebben we de campagnes al verder uitgebreid naar andere landen binnen de EU en is er goed overleg met de distributeurs om op de juiste manier zichtbaar te zijn voor de doelgroepen in de specifieke landen.

Big Green Egg since

Wat Big Green Egg over mij zegt:

 

Slide 1

“Jarno is een specialist op het gebied van online marketing. Het is erg fijn om met hem samen te werken. Hij is erg flexibel, proactief en komt met goede ideeën om de online resultaten te optimaliseren.”
Jeanine de Vos
Big Green Egg
Jarno Mossou

Jarno Mossou – Online Marketing Freelancer

Als Freelance Online Marketeer help ik bedrijven met hun online marketing activiteiten. Ik heb altijd een ondernemend karakter gehad en wil bedrijven en mensen helpen met groeien. Ik kijk verder dan online marketing omdat ik op die manier het beste organisaties kan helpen!