Marketing voor en met Phatfour

Phatfour is in september 2018 opgericht. Alle oprichters hebben een gezamenlijke passie voor voertuigen, vakmanschap en design. De e-bikes van Phatfour zijn gebaseerd op de Simplex uit 1906. Gekarakteriseerd door het rauwe design en gebouwd uit hoogwaardig Nederlands staal, is de Phatfour uniek in zijn klasse.

De e-bike van Phatfour

Gebouwd uit hoogwaardig Nederlands staal van Tatasteel, bewerkt met de modernste buigmachines en gelast door Nederlandse vakmannen.

Met de Bafang 250 Watt achterwiel motor ben je als eerste weg bij het stoplicht en met zijn 470Wh of optionele 630Wh accu kan je kilometers ver rondscheuren door de stad. Er zijn ook een paar mooie opties voor je ontwikkeld, die het leven net een beetje aangenamer voor je maken.

Phatfour strand

Opdracht

De heren van Phatfour kwamen bij mij met de vraag of ik ze kon helpen met hun marketing vraagstuk: hoe kunnen we onze Phatfour online zichtbaar maken en waar moeten we allemaal aan denken. Waarbij ze een nieuw merk zijn maar ook met een heel nieuw concept zijn gekomen wat betreft elektrisch fietsen.

Oplossing

We zijn gestart met het in kaart brengen van hun persona’s, wat ze als Phatfour willen uitstralen en waar ze naartoe willen groeien. Vanuit hier zijn er stappen gemaakt om de basis goed neer te zetten en konden ze vanuit die keuzes hun boodschap helder neerzetten. Daarna ben ik met Daan aan de gang gegaan om hem te helpen met het opzetten van alle onderdelen binnen Google Ads. Hiervoor heb ik hem training gegeven en meegekeken met de opbouw. Op dit moment ben ik hun adviseur voor alles op het gebied van online.

Phatfour bikes

Wat Phatfour over mij zegt:

 

Slide 1

“Jarno is een topper die ons ontzettend goed heeft geholpen met onze (online) marketing. Het is een ervaren allround marketeer die in staat is strategisch mee te denken bij het opzetten- en optimaliseren van campagnes.”
Daan Valk
Daan Valk – CMO
Phatfour
Jarno Mossou

Jarno Mossou – Online Marketing Freelancer

Als Freelance Online Marketeer help ik bedrijven met hun online marketing activiteiten. Ik heb altijd een ondernemend karakter gehad en wil bedrijven en mensen helpen met groeien. Ik kijk verder dan online marketing omdat ik op die manier het beste organisaties kan helpen!