Online Marketing voor de Xerxes Group

Ontdek samen met ons een wereld waarin informatie altijd overzichtelijk, snel en veilig beschikbaar is en gedeeld kan worden, op de juiste plaats en het juiste moment, met oog voor de toekomst van onze planeet. Waardoor mensen alle vrijheid hebben om samen te werken, ongeacht plaats of tijd, en zich bezig te kunnen houden met werk waarmee ze toegevoegde waarde creëren voor hun organisatie en hun klanten nog beter kunnen bedienen.

Xerxes Group

Opdracht

De Xerxes Group heeft veel verschillende merken waaronder suppliesbestellen.nl, xtandit.nl, printerlease.nl, document house limburg en nog andere. Nu zijn ze van origine heel erg sales gedreven en gaat veel van de verkopen via traditionele kanalen en via de accountmanagers. De vraag vanuit hun was dus om ondersteuning om de transitie te starten om meer naar een digitale omgeving te gaan. Hier hadden ze intern nog geen personen voor en geen proces voor ingericht.

Uitvoering

In eerste instantie ben ik begonnen om de mensen intern trainingen en informatie te geven op het gebied van online zodat ze weten waar ze aan zouden gaan beginnen. Daarna zijn we begonnen om intern stappen te maken om continuïteit  en planning te introduceren voor het online landschap. Daarnaast hebben we gekeken naar de interne data stromen aangezien ze een groot assortiment hebben en daarin zo veel mogelijk geautomatiseerd in willen werken. Daar komt dan direct een vraag bij die beantwoord moest worden of hun systemen die ze gebruiken nog wel de juiste zijn en heb ik geholpen om dit proces op te starten en dat er intern hier mensen van op de hoogte zijn en dit project verder kunnen oppakken.

Dit is en was dus een project waar alle aspecten bij zijn komen kijken van strategie tot uitvoering.

Xerxes Group

Wat de Xerxes Group over mij zegt:

 

Slide 1

“Jarno heeft ons geholpen om ons B2B e-commerce platform naar een hoger niveau te tillen. Onze webshop stond nog in de kinderschoenen, en we hadden iemand nodig die ons uitdaagde om onze online business slimmer te doen. Met een brede e-commerce kennis wist Jarno ons vanaf het begin te inspireren en in de dagelijkse werkzaamheden te ondersteunen. Middels klassikale trainingen, maar vooral ook via de nauwe begeleiding van onze medewerkers hebben we een prettige samenwerking ervaren. Met Jarno heb je geen opdracht-nemer, maar een tweede paar kritische ogen, die graag met je mee kijken.”
Elco Verkleij
Elco Verkleij
Xerxes Group

Jarno Mossou

Jarno Mossou – Online Marketing Freelancer

Als Freelance Online Marketeer help ik bedrijven met hun online marketing activiteiten. Ik heb altijd een ondernemend karakter gehad en wil bedrijven en mensen helpen met groeien. Ik kijk verder dan online marketing omdat ik op die manier het beste organisaties kan helpen!