Als ondernemer heb je al genoeg zaken die je moet afhandelen.

Als ondernemer ben je vaak al druk genoeg met het runnen van je bedrijf. Misschien heb je al getest met AdWords of heb je het laten opzetten door het startup team van Google. Maar heb je er geen tijd voor of kennis over, dan kan ik het AdWords beheer uit handen nemen. De mogelijkheden in AdWords zijn zo groot tegenwoordig dat je flink wat tijd moet investeren om het beheer van AdWords onder de knie te krijgen. Misschien denk je dat je geld over de balk smijt als je met AdWords werkt, maar door het op de juiste manier op te zetten en te beheren kun je juist geld besparen en je business uitbreiden.

Als je ondernemer bent dan is adverteren in Google een must. Meer dan 90% van alle internetgebruikers gebruikt Google als zoekmachine 1. Als je weet wat je moet doen dan kun je boven je concurrenten staan. Samen kunnen we de juiste strategie opzetten zodat je tijd bespaart en geld verdient in plaats van dat je tijd moet investeren in het beheren van je AdWords. Ik zal zorgen dat de kwaliteit van je campagnes optimaal is en ik kijk mee om je business verder te groeien.

Naast Google AdWords, wat nog meer?

Naast dat ik de AdWords campagne kan beheren kan ik advies geven in alle facetten van Online Marketing. Want een AdWords campagne beheren en optimaliseren is een ding, maar uiteindelijk leidt je mensen naar je website en is het dus belangrijk dat de website goed is geoptimaliseerd. Of het nu een product of dienst is, je website of webshop moet de juiste informatie geven en de juiste triggers hebben om een aankoop te doen. Door samen te kijken naar de website/webshop kunnen we er voor zorgen dat de kosten van je AdWords campagne daarbij het laagste zijn. De beleving op een pagina zorgt er namelijk voor dat je CPC zo laag mogelijk is.

Je hebt waarschijnlijk al veel gelezen en gezien over hoe je statistieken kunt bijhouden. Door dit te combineren met het beheer van AdWords kun je goed zien wat je bezoekers op je website doen.

Ik heb jarenlang AdWords campagnes beheerd voor verschillende bedrijven, van Nespresso tot de bakker om de hoek. Ik probeer altijd het uiterste uit campagnes te halen.

Neem gerust contact op als je een vraag hebt over AdWords of over andere onderdelen. Ik geef je graag wat extra informatie over AdWords Beheer of ik kan een online presentatie geven over de customer journey!

Jarno Mossou

Jarno Mossou – Online Marketing Freelancer

Als Freelance Online Marketeer help ik bedrijven met hun online marketing activiteiten. Ik heb altijd een ondernemend karakter gehad en wil bedrijven en mensen helpen met groeien. Ik kijk verder dan online marketing omdat ik op die manier het beste organisaties kan helpen!